Home

Info

Fotogalerij

Tarieven

Ligging

Reserveren

Gastenboek

Vakantiehuis - Cottage                               Ademkeer

 

Kinderen en familiepret aan zee

 

 

Ademkeer situeert zich op een topligging voor al de activiteiten van en met uw kinderen!

- Het jeugd- en Kunstencentrum De Marge organiseert in ELKE SCHOOLVAKANTIE vakantieplusstages voor kinderen vanaf drie jaar. Deze stages gaan door op 100 meter van Cottage Ademkeer! Uw kind kan er naar hartelust sport-, taal- of crea stages volgen in een uiterst groene omgeving. Voor meer info kijk op www.knokke-heist.be (jeugd).

- Indien u wenst fietsen te huren dan bieden wij u een fietsenhandelaar aan die voor u uw rijwielen 'op maat' (kinderzitje, ...) aan de vakantiewoning komt leveren wanneer u dit wenst én terug komt ophalen bij het einde van uw verblijf of fiets-huurperiode! Service a la carte!  Het strand, de zee, de Lippenslaan en het Zoute zijn per fiets perfect bereikbaar!

Cyclo Cars Kurt - Zeewindstraat 13-15 Knokke - 050/61 31 15 - www.rentabike.be

- Per auto of per fiets kunt u het literaire Damme bezoeken of een namiddagje wandelen, shoppen en heerlijk lunchen in Sluis, uitwaaien en pootje baden aan zee of een bootje baden in Surfers Paradise.

- Naast het Jeugd- en Kunstencentrum De Marge is een groot speelplein (zie fotogalerij) dat gratis en openbaar toegankelijk is. U vindt er verder ook een voetbalveld, hockey, skate park, een atletiekpiste, tennis,...

- Elke woensdag- en zaterdagvoormiddag kunt u uw boodschappen aankopen op de wekelijkse gezellige markt van Knokke op slechts 150m van de cottage! De Carrefour ligt ook op een 200tal meter van Ademkeer en is tijdens het zomerseizoen en op feestdagen ook op zondag geopend!

- Zwembad Duinenwater: Op wandelafstand van het vakantiehuis vlakbij het station van Knokke-Heist www.duinenwater.com

- Wenst u verder nog meer informatie omtrent de mogelijkheden van uw gezinsvakantie dan kunt u vrijblijvend contact opnemen +32(0)496/407 892 of een e-mail sturen op onderstaand adres. Ademkeer@telenet.be

Ademkeer beschikt over alle accommodaties voor de allerkleinsten; een babybadje, een flessenverwarmer, een flessen sterilisator, een microgolf, een hygiënisch park met parklegger, een kinderstoel baby en trip trap voor de kleuter en plastiek borden en bestek en slabbetjes voor de maaltijden, een verschoonkussen met hoes, een opgemaakt wiegje en een opgemaakt peuterbed, een potje voor peuters, een traphekje... In de prachtige (volledig omsloten) tuin kunt uw kindje veilig spelen en er is veel kinderspeelgoed aanwezig! U kunt gratis gebruikmaken van de kinderaccomodaties in Ademkeer.

 

    

N - D - E -F

Vakantiehuis - Cottage Ademkeer - Stadionstraat  12 - 8300 Knokke-Heist -  +32(0)496/407 892  ademkeer@telenet.be